Back

Si kaj trendy, poleg tega pa ste radi ekološki in pripomorete k varovanju okolja?

Če si na to vprašanje odgovorili z DA, potem je tale objava prava zate!

Govorim namreč o podjetju Treecelet, družbeno in okoljsko odgovornem podjetju, ki za vsak prodan izdelek posadi drevesa. Pri tem pa sodelujejo s podjetjem Eden reforestation projects.

(Video je last Treecelet.si)

Vse se je začelo z bratoma Hrovat, katera sta odraščala skupaj z lesom, zaradi družinskega mizarskega podjetja. Ko sta se zavedla negativnih učinkov lesarske industrije, sta se odločila ukrepati.

Ustvarili so unikaten način, da lahko prav vsak pomaga naravi in prispeva za boljšo prihodnost našega planeta in naših otrok, z zapestnico Treecelet.

Treecelet zapestnice so trendy zapestnice, ki sadijo drevesa. Vsaka prodana zapestnica posadi do 5 dreves! Vse zapestnice so narejene ročno iz poldragih kamnov in brez uporabe lesa. Izbiro zapestnic, in drugih izdelkov, ki sadijo drevesa, si lahko ogledate na njihovi spletni strani, Facebook strani ali Instagramu.

Cena zapestnic variira od 20€-25€ odvisno od tega iz katerih kamnov je narejena.

Zapestnice za 20€ posadijo 3 drevesa, tiste za 25€ pa 5.

Kot okoljevarstvenik in občudovalec poldragih kamnov, sem seveda kupila zapestnico. Ker pa je izbira velika, sem na koncu izbrala najboj nevtralno Lava stone zapestnico.

Lava stone treecelet

Prispela je zelo hitro, zapakirana v mošnjičku in kuverti skupaj s kartico zahvale. Zapestnica je zelo kvalitetna in premišljeno narejena. Je nastavljiva, tako da se prilagodi vašemu zapestju, prav tako pa na spodnjem delu ni kamenčkov, tako da ni neudobna pri delu na računalniku, ter drugih opravilih, kjer imate roke na trdi podlagi.

Te mika da bi imel/-a svojo? Sedaj imaš možnost, da dobiš eno, po svoji izbiri popolnoma BREZPLAČNO. Da ugotoviš kako, beri dalje.

Nagradna Igra

  •  Zmagovalec (1) si lahko izbere zapestnico katero želi prejeti (zapestnice si lahko pogledate na povezavi https://treecelet.si/trgovina), v vrednosti 20€ ali 25€.
  •  Nagradna igra traja v obdobju 10.8.2019 – 31.8.2019
  • Zmagovalec (1) bo določen naključno z žrebom in objavljen 4.9.2019.
  • Nagradne igre se udeležite tako, da delite Facebook objavo, komentirate katero zapestnico želite in sledite Facebook strani Gaia-s

 

Zapestnico podarja Treecelet.si.
Nagradna igra je omejena na Evropo.

https://www.facebook.com/Gaias.org/photos/a.826697010824128/1276988852461606/?type=3&theater

error: Content is protected !!